اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تنش‌ تازه میان فرانسه و رژیم صهیونیستی

تنش‌ تازه میان فرانسه و رژیم صهیونیستی تنش ها میان دولت فرانسه با رژیم صهیونیستی بر سر طرح الحاق کرانه باختری امروز (شنبه)، در پی بازداشت یک شهروند فرانسوی در شهر قدس اشغالی باردیگر بالا گرفت، بطوری که پاریس با صدور بیانیه‌ای اعتراض شدید خود را نسبت به این اقدام اسرائیل اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای در فیسبوک اعلام کرد که در جریان بازداشت یکی از شهروندان فلسطینی‌الاصل خود با نام"صالح حموری" در شهر قدس اشغالی در تاریخ ۳۰ ژوئن گذشته (۱۰ تیر) قرار گرفته و این در حالی است که او ۲ سال پیش پس از تلاش‌های گسترده پاریس آزاد شده بود.

در این بیانیه آمده است که فرانسه خواستار احترام کامل به حقوق این شهروند خود است و کنسولگری فرانسه در قدس طبق معاهده وین در سال ۱۹۶۳ از شهروندان خود حمایت کامل به عمل خواهد آورد.

وزارت خارجه فرانسه تاکید کرد که وزارت خارجه اروپا و کانال‌های دیپلماتیک و کنسولگری این کشور خواستار توضیح رژیم صهیونیستی در مورد دلایل بازداشت این شهروند فرانسوی هستند و تمامی تلاش خود را برای آزادی حموری و همسرش بکار خواهند گرفت.

این شهروند فرانسوی طی سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۱ به اتهام ترور خاخام "عوفادیا یوسف" رهبر معنوی حزب تندرو شاس به بازداشت رژیم صهیونیستی درآمده بود.

فرانسه بر سر طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی نیز با رژیم صهیونیستی اختلاف نظر شدید دارد. «امانوئل مکرون» رییس جمهوری فرانسه بارها مخالفت پاریس با این طرح را به اطلاع «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل رسانده و نسبت به تبعات اجرای این تصمیم به تل‌آویو هشدار داده‌است.

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار